titel
Bedrijfspresentatie ProjectAtelier.119
Bedrijfspresentatie ProjectAtelier.119

Home

22 nov

Bedrijfspresentatie ProjectAtelier.119

ProjectAtelier.119, adviesbureau voor duurzame ontwikkeling, bestaat ruim 11 jaar. Onlangs waren mijn partner en ik te zien bij het programma 'Ondernemen doe je zo' van RTL7. Erg leuk om te doen. Tijd voor een kennismaking?


Adviesbureau voor Duurzame ontwikkeling, dat klinkt als een containerbegrip. Dat klopt, en dat geeft ons de ruimte en luxe het werkveld te blijven ontdekken en zelf up to date te blijven zodat wij onze opdrachtgevers maximaal kunnen ondersteunen. Uiteraard hebben wij onze focus.

Herman is als organisatieadviseur en projectleider werkzaam op gebied van Energiebesparing in de bestaande bouw. Hij bouwt coalities en consortia van bouwers, installateurs, overheden, kennisinstellingen, financiers en woningcorporaties in onder andere Amersfoort, Westfriesland en Roosendaal en werkt aan de doorontwikkeling van lokale en regionale Energieloketten in de regio's Eemland en Gooi en vechtstreek. Herman ontwikkelt tevens methoden voor burgerparticipatie en voert die ook zelf uit.

De focus van Judith ligt bij de sociale Duurzaamheid. Onder de werknaam carrierestap.119 begeleid ze werknemers, teams en organisaties die toe zijn aan een nieuwe stap in hun ontwikkeling. Ze beschouwd 'geluk op de werkvloer' als een must en de basis voor verandering. Judith heeft een methode ontwikkeld waarbij ze haar capaciteiten als manager, leidinggevende en coach integraal inzet rondom de aandachtgebieden (a), Competentieontwikkeling, (b) Uitdaging en betekenis, (c) Ondernemerschap, (d) Sfeer, (e) eigen aansturing en (f) Netwerken.

Samen werken wij in wijkprocessen waarbij wij huiseigenaren betrekken bij energiebesparingsprojecten.

Oh ja (en niet geheel onbelangrijk) we zijn behalve zakenpartners ook al ruim 36 jaar gelukkig getrouwd.

 

vriendelijke groet,

Judith Lohn en herman Schotman

 

 

Deel dit bericht via: