titel
pasfoto_Herman
Judith_Lohn_coaching_2

ProjectAtelier.119

ProjectAtelier119 is een adviesbureau voor duurzame ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Het ontwikkelen van vitale coalities en consortia met een grote opgave voor energiebesparing in de bestaande bouw. Samenwerking tussen bouwers, installateurs, overheden, financiers, kennisinstellingen en woningcorporaties.
  • het ontwikkelen en uitvoeren van methoden voor (burger)participatie
  • projectleiding en interimmanagement
  • het coachen van personen en teams

Wij hebben bijzondere expertise op de terreinen:

  • Energiebesparing in de bestaande bouw 

  • (Nood)waterberging en kaderrichtlijn water

  • Preventie voetbalgeweld

  • Zorg en Welzijn

Zelfstandig adviseur(s)

Ik ben Herman Schotman en heb 30 jaar ervaring met het ontwerpen, uitvoeren, managen en coachen van projecten op het gebied van duurzame ontwikkeling bij overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. De laatste 12 jaar als zelfstandig adviseur binnen ProjectAtelier.119. Ik ontwerp participatieprojecten op maat in diverse sectoren en werk graag als projectleider in multidisciplinaire teams waarin ik de kwaliteiten van de opdrachtgever, externe partners en mijzelf in een optimale mix samenbreng. Het hoofdthema van mijn werk is momenteel `Energiebesparing in de bestaande bouw´: Zowel het matchen van vraag (huiseigenaren, corporaties, scholen) en aanbod (Bouwers, installateurs, financiele instellingen) als coalitievorming en het ontwikkelen van bedrijvenplatforms.

Ik ben Judith Lohn en houd mij binnen ProjectAtelier119 bezig met het thema sociale duurzaamheid. Ik ben een manager en coachend leidinggevende met een duidelijke visie en werkwijze gericht op het ontwikkelen van personen en teams. Gespecialiseerd in zowel individueel als groepsgericht coachen vanuit het systeemdenken. Met als resultaat gemotiveerde, betrokken collega´s die zelfstandig kunnen werken met de focus op kwaliteit. Ik heb jarenlange ervaring als manager binnen de Vrouwenopvang, Kraamzorg en Kinderopvang.

Herman Schotman en Judith Lohn

ProjectAtelier.119
augustus 2016