titel
Ervaringen stagiaires
Ervaringen stagiaires

Ervaringen stagiaires

Hoe gaat stage lopen bij ProjectAtelier.119 in de corona crisis?

2020 en 2021 waren zeker geen makkelijke tijd voor ondernemers, maar ook voor studenten die door blijven studeren in deze tijd.

Omdat ProjectAtelier studenten van het MBO en HBO graag de kans biedt om zich te ontwikkelen op het gebied van het bedrijfsleven en duurzaamheid zijn zij juist in deze tijd hard bezig om studenten een stageplek aan te kunnen bieden.

Studenten hebben moeite met het vinden van een plek waar ze aan de slag kunnen. Daarom wil ProjectAtelier119 zich daarvoor openstellen, omdat zij weten hoe moeilijk het is om een stageplek te vinden in deze crisis.

Ook zo zijn wij hier terecht gekomen, Sarah 23, medewerker secretariële beroepen en Prisullia 20, medewerker marketing en communicatie. Ik heb het gelukkig niet moeilijk gevonden om een bedrijf voor mijn eindstage te vinden, na een belletje kon ik terugkomen bij ProjectAtelier119 waar ik voorheen ook stage heb gelopen, aldus Prisullia.

Toch hebben we gemerkt dat het voor bijvoorbeeld onze klasgenoten niet altijd zo makkelijk ging, veel klasgenoten hebben geen kans gekregen om aan de slag te gaan puur omdat bedrijven niet opzoek zijn naar stagiaires door de omstandigheden die hen natuurlijk ook troffen.

In ons traject is Judith Lohn onze stagebegeleider, wij zijn daar heel tevreden mee. Omdat veel nu digitaal wordt gedaan is de extra begeleiding nodig en die wordt ook gegeven. Een fijne werksfeer en werkplek is ook aanwezig. We kunnen bij elkaar terecht voor alles, ook niet werk gerelateerd.

Stage lopen bij ProjectAtelier119 doen wij met plezier.