titel
Referenties
Referenties

Referenties

Ik werk reeds enkele jaren met Herman in verschillende projecten door het land en heb hem leren kennen als een proactief, meedenkend en meelevend adviseur. Herman is een echte relatiebouwer. Zijn vindingrijkheid in de zoektocht naar oplossingen is erg groot, is creatief en duidelijk in de dingen die hij doet. Heeft lef en durf om wat hij zegt ook waar te kunnen maken. Naast zijn kennis en expertise is Herman een groot en beeldende spreker, een zeer prettig persoon om mee samen te werken, is gepassioneerd en bevlogen met zijn werk. Dit werkt aanstekelijk door tot en met het team waar hij mee samenwerkt.

- Jan Nieuwveld, SEINENERGIE

Met verduurzaamheidsprojecten in de regio Amersfoort, werken wij al ruim 12 jaar samen. Eerst als projectleider en later als voorzitter, is Herman Schotman de grote verbinder tussen alle partijen die betrokken zijn bij 033energie. Het regelen van subsidie aanvragen t/m zelfstandig neerzetten van het Energieloket, Centrum voor Duurzaam Renveren, de Projectmarktcombinaties voor Nul Op de Meter woningen en projecten verduurzamen van VvE’s , hiervan is Herman de grote inspirator. Door de vele jaren ervaring met 033energie, worden buiten de regio gelijksoortige projecten opgezet denk hierbij aan Eemland, Gooi- en Vechtstreek en Haarlemmermeer. Dit is mede de verdienste van Herman. Deze gemeentes willen dan ook Herman als projectleider hebben, dat zegt al genoeg. Een ander mooi voorbeeld is de samenwerking met alle partners binnen 033energie, een totaal aanbod vanaf advies t/m uitvoering en onderhoud, dus zeker niet een ieder voor zich, maar elkaar versterken en daardoor een marktconforme aanbieding realiseren. Naast de jaren lange samenwerking is Herman met zijn betrokken vrouw Judith een zeer plezierig mens zowel zakelijk als privé.

- Jan Costa, Bloemendal Bouw B.V. 

Ik ken Herman als projectleider en bestuurslid van 033Energie. We werken sinds 2013 samen binnen 033Energie. Ik ervaar die samenwerking als prettig en professioneel. Herman weet wat hij wil stelt zijn doelen en gaat daar met enthousiasme voor. Hij heeft een antenne voor wat er speelt en anticipeert daar adequaat op. 

- Bernard Faber, 033Energie